Vakantiehuisje aan de Waddenzee

Het voormalig vissermanhuisje ’Peazemerlannen’ ligt aan de rand van het historisch dorpje Paesens-Moddergat aan de voet van de dijk aan de Waddenzee. Vanuit dit vakantiehuisje loop je direct de dijk op. Daarachter liggen de prachtige ‘Peazemerlannen’ ( gewonnen land en droogvallend wad) aan je voeten. Als je vroeg genoeg op bent zie je kleurrijke zonsopgangen  en ’s avonds schitterende zonsondergangen. In de verte, naar het noordoosten zie je Schiermonnikoog liggen en naar het noordwesten- bij goed zicht- Ameland. Landinwaarts, 15 minuten rijden, ligt het elfstedenstadje Dokkum.

De ‘Peazemerlannen’ is het huisje van de voormalige vissersfamilie Visser.

Het bestaat uit twee wooneenheden (het vooreind en het achtereind) die geheel van elkaar zijn gescheiden. De eigenaar woont in het achtereind, maar zit in de zomer veelal op zijn boot. Aan de waddenkant is een afbeelding in de muur die de scheepsramp van Moddergat (1883) uitbeeldt.

Indeling en faciliteiten:

Begane grond:

  • Eetkamer; ruime keuken met complete inventaris; knusse woonkamer met TV, internet ; douche en toilet.

Boven:

  • Via een steile smalle trap naar boven : boven een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kamertje met twee eenpersoonsbedden.

Vakantiehuisje te huur in Friesland Peasens-Moddergat Vakantiehuisje te huur in Friesland Peasens-Moddergat Foarste diel: Vakantiehuisje te huur in Friesland Peasens-Moddergat Foarste diel: Vakantiehuisje te huur in Peasens-Moddergat Vakantiehuisje te huur in Friesland Peasens-Moddergat Vakantiehuisje te huur in Friesland Peasens-Moddergat

‘Peazemerlannen’ Vakantiehuisje huren in Friesland is  voor mensen die van rust, wandelen, de Wadden en Friesland houden.

Meer informatie over de voorzieningen op de pagina verhuur.

Locatie en route naar De Wiel 23, 9142 VV Moddergat:

Vakantiehuisje huren Friesland? Gewoon doen!

Check de beschikbaarheid of maak gelijk een reservering.