Het Voorhuisje

De voorzieningen bij verhuur vakantiehuisje:

Verhuur van het voorhuis gaat uitsluitend via natuurhuisje .nl

Voor de voorzieningen zie de site van natuurhuisje bij natuurhuisje Moddergat ” Peazemerlannen’Buiten staan voldoende stoelen met kussens voor alle gasten. Ook is er een buiten picknicktafel aanwezig.

Naast het huis vind je de speeltuin van Paesens-Moddergat. Met allerlei kleine speeltoestellen voor kinderen. De kinderen hoeven geen straat over te steken.
In het huisje is er altijd een voorraad koffie, thee, suiker en dergelijke aanwezig. Evenals wat blikken soep en dergelijke. Mocht je geen boodschappen meer hebben kunnen doen dan is er altijd wel iets te eten.
Je kunt dat vrij gebruiken, maar de vraag is wel om het gedurende je verblijf weer aan te vullen voor volgende gasten, zodat zij niet misgrijpen. 
In beide huisjes vind je veel boeken, literatuur, spannende boeken, filosofieboeken en boeken over Wad, Waddenzee, vogels en schepen. Je kunt daar vrijelijk gebruik van maken.

Er is een verrekijker.

Vakantiehuis aan de dijk bij de Waddenzee in Noordoost Friesland

Als je op de heenreis boodschappen wilt of moet doen dat kan dat in Ternaart (Spar/ tot zes uur) als je via Holwert komt.  In Dokkum (2 jumbo’s open tot acht uur en zondagmiddag) of Anjum (COOP, open tot acht uur en zondagmiddag) als je via Dokkum of Lauwersoog komt. Dokkum is een leuk provinciestadje waar je alle winkels en winkeltjes vind die je nodig mocht hebben.

Prijzen van de verhuur vind je op de pagina Prijzen voorhuisje  .

Boeken kan via de contact-pagina